Event Info

 

Zondag 11 juni 2023

 

De eerste editie van Dwars door Groningen vindt op zondag 11 juni 2023 plaats. Het evenement is er voor iedereen die houdt van de combinatie hardlopen en heel veel gezelligheid. Onderweg ontdek je de meest iconische locaties van Groningen. Het belooft een echt feestje te worden. Een betere manier om Groningen te ontdekken is er niet!

Hieronder vindt je meer informatie over het programma, de parcoursen, startnummers en de bereikbaarheid. De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen en wordt in de aanloop naar het evenement aangevuld.

   

------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAMMA

Zondag 11 juni 2023

Tijd Activiteit Locatie
12.00 uur Ophalen startnummers Vismarkt
13.00 uur Start Kidsrun 2,5 km Vismarkt
13.30 uur Start 5 km Vismarkt
14.30 uur Start 10 km Vismarkt
15.00 uur  Muziek Vismarkt
     

 

PARCOURSEN

Op zondag 11 juni lopen we Dwars door Groningen! Iedereen kan deelnemen aan dit hardloopevenement in hartje Groningen. Van jong tot oud en van ervaren tot beginnende lopers, Dwars door Groningen is voor iedereen. De start en finish zijn op de Vismarkt.

Hier zie je de parcourskaart van de eerste editie van Dwars door Groningen. 

Dwars door Groningen Running Shirt

 Speciaal voor de eerste editie van Dwars door Groningen is er een uniek Running Shirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €25,- toevoegen aan je inschrijving óf je krijgt het gratis als je bij de eerste 100 inschrijvingen zit.

 

                   

  

Groepsinschrijving

Vanaf 10 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving kun je in één keer jullie pakket met de startnummers van alle deelnemers ophalen. Het tarief is hetzelfde als een individuele inschrijving en je kunt betalen via iDeal, creditcard of BanContact.

  

10 KM

5 KM

Kids Run

Ren jij mee Dwars door Groningen?

Schrijf je nu in voor deze gloednieuwe stadsloop door Groningen!

Lees meer